Get Adobe Flash player

Monthly Archives: oktober 2013

Swix-klærne i klubbkolleksjonen i salg nå!

Da er det tiden inne for å bestille nye overtrekksdresser, vester, luer og trikåer, for de som trenger det.

Vi har i år en ny måte å gjøre dette på. Du går inn på linken:  http://www.originalshop.no/1/1.0.1.0/59/1/?access=false

Brukernavn: pioner

Passord: pioner2013

Her må så hver enkelt registrere seg, bestille og betale draktene/få tilsendt faktura. Alt blir levert til Intersport, så dere må dra dit for å hente klærne selv om de er betalt på nettet.  Intersport har prøvekolleksjon slik at dere kan prøve der. Portalen er åpen til 6.nov, ikke 30. okt som det står i infoen.

 Ved spørsmål kontakt Tore på Intersport eller Stein-Morten!!!!

Knøtte- og Superknøttene starter opp uke 41

Da er det klart for Knøttetrening (for de som er født 2006-2009)  igjen kl 18-19 på torsdag 10. oktober i Midt-Tromshallen. Ta med innesko og vann!

Superknøttene (for de som er født 2004 og 2005)  starter også opp torsdag 10. oktober  kl. 18-19.30 i Midt-Tromshallen. Ta med innesko og vann!

Ansvarlig for disse gruppene vil være Heidi Gløtta Kristiansen, mob. 953 30 073. For informasjon om treningene vil vi bevisst bruke hjemmesidene våre: www.pionerski.no

På KNØTTEgruppa er det viktig at de aller yngste har med seg en av foreldrene.

IL Pioner ski ønsker alle gamle og nye skiløpere velkommen!

Takk for ei flott Rossfjordsamling!

Med 31 aktive utøvere med på hele eller deler av barmarksamlinga og fra 6 til 12 voksne tilstede hele helga, har vi hatt en kjempefin samling. Gøy er det også når nye unger og deres foreldre kommer til. Velkommen til disse!
Vi takker de aktive og trenerne for innsatsen på treningsøktene og for all innsats fra de voksne som har hjulet til på både treningsøktene, bakt kaker, med måltider, som badevakter, med vaskinga og ryddinga!!
Utstyr og ernæring
Arkiv