Get Adobe Flash player

Monthly Archives: november 2013

Mørketidstrimmen i gang fra 23. november

Et av våre populære trimtiltak er nå i gang. I perioden 23. november til 22. januar legges det ut bok i postkassa ved Mevatnet. Alle med 15 turer eller flere, er med i trekninga om 3 premier.

Kirunasamling 21.-24. november!!!!!

Vi har booket hele folkehøyskolen og legger opp til et opplegg slik vi hadde i fjor med avreise torsdag 21.november, for de som har muligheten for det. Det er ikke WC-åpning i Gallivare dette året, så programmet blir ikke helt likt. Priser for kost og losji blir omtrentlig som i fjor, men måltidsprisene har vi ikke helt eksakte foreløpig, men det blir ingen store endringer der heller. Vi satser på flest mulig måltider i skolens kafeteria samt ut på restaurant på lørdagskvelden. Vi kjøper inn til kveldsmat på torsdagskvelden slik som i fjor….og det er jo godt å ha mulighet til ei brødskive, om det skorter på i løpet av helga.

Nå er det ønskelig å få en oversikt over hvor mange vi blir. Samlinga er for alle som trener i den eldste gruppa, men det er viktig at alle som er født 2003 eller senere, må ha med seg en voksen. Ønsker dere å være med meld fra til Heidi på 953 30 073 innen mandag 11.11. Romfordeling må vi ta senere. Vi har tross alt en hel skole å boltre oss på!!

Utstyr og ernæring
Arkiv