Get Adobe Flash player

Monthly Archives: november 2015

Mørketidstrimmen i gang!

I perioden 23. november til 22. januar legges det ut bok i postkassa ved Mevatnet. Alle med 15 turer eller flere, er med i trekninga om 3 premier. God tur! 🙂

Smørekurs for viderekommende ons 25. november

Gratis smørekurs s Intersport ons 25.11. kl. 18.00

Hensikten med skismøring er enten å skape friksjon eller å minske den. Målet er å skape en best mulig tilpasning til underlaget, for optimal utnyttelse av kraften som produseres.

Tore og de andre på Intersport sitt ønske er å formidle de nyeste teknikkene når det gjelder prepping, produkter og hvordan d brukes. Basert på erfaring fra Swix og landslaget samt mange års erfaring som smører vil Dag Elvevold tilby litt ekstra hjelp til løpere/ledere som er ute etter det lille ekstra, for å slå konkurrentene til vinteren.

 

Klubbkolleksjonen 2015/16

Da er det tiden inne for å bestille nye overtrekksdresser, vester, luer og trikåer, for de som trenger det. for sesongen 2015/16.

Vi bestiller på samme måten som vi gjorde i fjor, og da er det slik at vi går inn på linken:  http://teamservice.original.no

Brukernavn: pionerski

Her må så hver enkelt registrere seg, bestille og betale  eller få tilsendt faktura. Bestillingen hentes på Intersport. Det finnes en prøvekolleksjon på Intersport.  Vi får bestillingen 5-6 uker etter bestillingsfristen.

Portalen er åpen frem til 10. november.

 

Utstyr og ernæring
Arkiv