Rapport fra Kirunaturen

By | november 26, 2012

14 unger og 10 voksne dro torsdag22. nov avgårde til vinterlige Kiruna. Tre flotte dager med nok snø og supre løyper var det som ventet oss. Fredagen var dagen med to gode økter; klassisk først og sløyting etterpå. God innsats og full forvirring i forhold til løyper på kryss og tverrs. Det var ikke fritt for at flere av oss datt av lasset når det gjaldt orientering om hvor vi var. Handling var kveldens aktivitet og det ble stille tidlig denne kvelden. Lørdagen var vi tidlig oppe, for da var vi på verdenscupåpningen i Gallivare. Skikkelig artig å følge med hvordan verdenseliten gjorde det, og norske seiere hjalp også godt på utbyttet av dagen. Testrenn i skøytestil fulgte på da vi kom tilbake til Kiruna, etterfulgt av middag ute «på byen». Søndagen gikk vi oss en lengre klassisktur før vi vendte nesa hjemover mot Midt-Troms igjen. Til alle som var med; tusen takk for en flott tur!