Skisamling 2018

By | oktober 28, 2018

Da er det tid for påmelding til årets Kirunasamling :)

Det er booket samling på Malmfeltet konferansesenter for klubben fra torsdagskveld til søndagsettermiddag i uke 47,  tors 22.-søn 25. nov. Denne helga er den faste helga for samling selv om skolefridagene er flyttet til mandag og tirsdag samme uka. Vi opprettholder denne helga fordi de eldste i klubben har fast Levi-samling med kretsen den aktuelle «fri-helga» i forkant.  Ved behov i fht skolefri kan det dokumenteres at klubben skal på samling.

Klubben dekker 50 % for utøverne og trenerne. Inkludert i pakka er kost og losji. Vi overnatter på hotelldelen/leilighetene. Blir vi flere enn 35 tar vi også i bruk rom på kursgården. Foreldre utenom trenergruppa betaler full pris.

Nytt dette året: Frokost, lunsj fredag, frokost lørdag og søndag spises på Malmfeltet, mens middag  fredag og lunsj  lørdag spiser på Ripan (5 min å gå fra Malmfeltet). Lunsjen på søndag etter skiøkta tas i hver enkelt leilighet. Dette pga personalmangel på Malmfeltet. Lørdagen går vi som vanlig ut på byen i samlet tropp og spiser middag (middagen lørdag inkl i prisen for aktive og trenere, foreldre betaler selv). Klubben kjøper inn tørrmat slik at alle har tilgang på kveldsmat/mellommåltider hele tiden.

Priseksempler fra i 2017 for en voksen som ikke var trener var i underkant av kr 3000,- og  da halvparten for en aktiv, for hele helga. Vi må ta høyde for lettere prisendringer, men prisene for måltidene på Ripan gjør det ikke dyrere.

Vi legger opp til to skiøkter fredag og lørdag og èn på søndag. Utøvere i 8-10 årsklassen må ha med foreldre.

For mer informasjon om stedet vi skal ligge, se: Malmfältens Folkhögskola i Kiruna » Malmfältens logi & konferens

Det kommer også mer informasjon og program når det nærmer seg.

Påmelding før den 6. november til Heidi (melding) på 953 30 073, eller på facebooksidene.