Arctic Ski Festival

By | februar 8, 2013

IL Pioner Ski inviterer til Arctic skifestival i Finnfjordmarka 9. og 10.februar.

Starlister for helgens renn er nå tilgjengelig

LØRDAG

Startliste sprint

Startliste skicross

Racesplitterliste er tilgjengelig (vil ikke bli oppdatert med etteranmeldte):  Sprint , Cross

PIONERS EGNE LØPERE MØTER SENEST KL. 09.00 PÅ RENNKONTORET I KANTINA PÅ GYMNASET OG FÅR STARTNR OG BRIKKE DER, FOR SÅ Å KOMME UT PÅ STADION FOR OPPVARMING.  STEIN-MORTEN ER ANSAVRLIG FOR EGNE LØPERE DENNE HELGA .

SØNDAG

Startliste klassisk

PIONERS EGNE LØPERE MØTER SENEST KL. 10.00 MED GRUNNSMØRING OG GLIDEDE SKI. OGSÅ DENNE DAGEN MÅ DE KOMME PÅ RENNKONTORET I KANTINA PÅ GYMNASET OG FÅ STARTNR OG BRIKKE DER. TRÅKKEMASKINGARANSJEN ER SMØREBASE FOR PIONERLØPERNE.

Se  her for mer informasjon om arrangementet.