Get Adobe Flash player

Monthly Archives: februar 2013

Fellesstarten i Bjerkvik 23.februar

Gratulerer med innsatsen til de to av tre løperne våre som startet rennet i Bjerkvik på lørdagen. Ola kom inn på en 6. plass og Sebatsian på en 9.plass. Viljar brøt etter to fall. Nytt renn neste helg med nye sjanser!!!

Sonemesterskapet i Salangen søndag 17.februar

Da har vi deltatt på sonemesterskapet i Salangen med veldig god innsats fra pionerene. Gratulasjoner til samtlige og en ekstra gratulasjon til de to sonemesterne våre; Ingrid og Hanne. Etter det individuelle fristilrennet hadde vi med flere lag i sprintstafett i fristil, og for et kjør! Kjempeartig med topp innsats og flotte resultater. På sprintstafetten fikk vi sonemestere i jenter 11-12 årsklassen med Vilje og Marlene. Gratulerer så mye!

Gratulerer med vel gjennomført arrangement!

Da vil vi få takke alle funksjonærer for innsatsen under årets ASF! Dere har levert en utrolig innsats.  Tusen takk også til de ansvarlige for de forskjellige arbeidsområdene! Dere har gjort en super jobb.

Godt vær, velfungerende stab, mange gode løp, fornøyde skiløpere, trenere, ledere og foreldre har gjort dette til en flott skihelg!

Pioner sine egne løpere har levert gode prestasjoner gjennom hele helga. Gratulerer til samtlige for flott innsats!  Også denne helga fikk vi flere seiere med Marie på skicrossen, Henrik på sprinten og klassisken, Gard på skicrossen og Ingrid på klassisken.

 

 

Utstyr og ernæring
Arkiv