Category Archives: Nyheter

Renn 4 avlyses i årets skikarusell!

På grunn av Covid-19 anbefalingene fra myndighetene må vi dessverre avlyse skikarusell-rennet i morgen (tirsdag 6. april). Vi beklager dette, men vi kan ikke se at et arrangement som samler såpass mange menneseker er forsvarlig akkurat nå.Vi kommer tilbake med dato for et eventuelt siste renn, og/eller dato for premieutdeling og innsamling av startnummer.

Pioner Skikarusell 2021

I samarbeid med Telenor! Første renn i årets karusell arrangeres tirsdag 2. mars kl. 18.00 Påmelding: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeM1Sn_FB…/viewformKarusellen har sin egen Facebook event-side: https://fb.me/e/1bCn59p7d Det blir 4 karusellrenn i år, og alle som fullfører 3 renn får premie.Årets skikarusell blir preget av Korona-situasjonen, der vi gjør noen endringer for å redusere smittefaren i forbindelse med arrangementet. Følgende gjelder for årets… Read More »

Mevatntrimmen 2021 i gang!

Årets Mørketidstrim er nå over og i dag startet sesongens Mevatntrim opp. Bli med i kampen om flest turer til Mevatnet! På grunn av smittevernhensyn har vi ikke bok på Mevatnet – men hver og en holder kontroll med hvor mange turer som er gått. Etter 1. mai sender dere inn en mail til Ina Aanesland (ina.aanesland@gmail.com) med… Read More »

Mørketidstrimmen 2020/2021

I dag 23. november starter vår tradisjonelle mørketidstrim! På grunn av smittevernstiltak vil ikke boka bli lagt ut på Mevatnet som vanlig, men vi ber de som deltar å skrive opp turene sine. Den 22. januar så sender dere inn antall turer til Ina Aanesland på mailadresse: ina.aanesland@gmail.com De som har 15 turer eller flere er med i… Read More »