Get Adobe Flash player

Monthly Archives: april 2013

Sesongavslutning søndag 5. mai

Vi var over 50 stykker på sesongavslutninga søndag 5. mai. Vi spiste pizza og kaker samt gikk igjennom årets sesong og den kommende. Informasjonen vi ga kan du lese her…

 

Pionerdeltagelse i Kirunaspelen og i Reistadløpet

Søndag 14. april: Det ble en flott 7.plass av jentene på stafetten i Kiruna i dag. Jentene stilte med to 13- åringer og en 12-åring i klassen jenter 13-14, så dette er en god prestasjon.

Lørdag 13.april: Gratulerer med vel gjennomførte Reistadløp til flere pionerløpere! Trekker spesielt frem unggutta våre Simen, Ola og Sebastian. Flott levert gutta! I Kiruna fortsetter jentene å gå godt. Nok en seier til Ingrid. Gratulerer jenter!

Fredag 12.april: Flott innsats av de 4 jentene i Kiruna som gikk sprint. Tuva, Andrine og Vilje leverte godt og Ingrid tok nok en seier. Gratulerer!Vi ønsker lykke til med distanserennet lørdag til de løperne vi har i Kiruna og til de som skal ut og gå Reistadløpet av våre medlemmer.

Skisesongen på hell

AVRUNDING AV DEN ORGANISERTE TRENINGA.

Knøtter og Superknøtter:  Vi avslutter nå den organiserte treninga og takker for en flott og lang sesong og ønsker velkommen tilbake til høsten (begynnelsen av oktober).

Gruppa 9 år og eldre: Også for denne gruppa avrundes treninga nå, men vi skal samles for å evaluere sesongen på en Klubbkveld. Når og hvor det blir kommer vi tilbake til. 

I år som i fjor blir det fra mai av et tilbud om sommertrening for de som er 13 år og eldre. Dette kommer vi også tilbake til med mer  informasjon.

Selv om skitreninga avsluttes oppfordrer vi alle til å gå på ski og nyte våren!

 

UAVHENTEDE PREMIER OG IKKE-LEVERTE STARTNUMMER:

Fikk du ikke sjansen til å levere startnummeret eller hente premien din fra Telenorkarusellrennet i år, så ta kontakt med Heidi på 950 26 717!

 

KLUBBMESTERSKAPET 7.APRIL 2013:

Da kan vi melde at vi har avsluttet sesongen med  Klubbmesterskap søndag 7. april. Gratulerer til alle løperne med vel gjennomført renn og sesong! Resultatliste vil komme her….

Tusen takk til alle som har bidratt i løpet av sesongen med kaker og som funksjonærer ved karusellrenn, Barnebyrennet og nå Klubbmesterskapet!

Utstyr og ernæring
Arkiv