Monthly Archives: februar 2014

Skirenn på Karlstad lørdag 1. mars

Gratulerer til alle løperne som gikk på Karlstad! Flott innsats av samtlige løpere. Blant de rangerte tok Marie, Ingrid, Ola og Viljar hver sin seier! For flere resultater se: http://www.skiforbundet.no/langrenn/live-resultater/

Flott innsats av Pionerene som deltok på Tromsø skifestival i helga!

Gratulerer til gjengen fra Pioner som deltok på de to rennen i Tromsø helga! Ingrid vant begge sine renn, Marie tok 2. plass lørdag og 4. plass søndag, Adelie en 8.plass lørdag og 4. plass søndag, Vilje en 4. plass lørdag og 2. plass søndag og Tobias en 10. plass lørdag og en 12. plass søndag.

Velkommen til Finnfjordmarka og IL Pioner Ski sitt løypenett!

IL Pioner Ski legger til rette og drifter et omfattende løypenett i Finnfjordmarka både sommer og vinter. I vintersesongen legges det ned et omfattende arbeid i preparering av skiløyper både for trim, trening og konkurranse. Løypenettet er i utgangspunktet åpent for alle og vi ønsker at alle skal føle seg velkommen til å benytte seg av dette flotte… Read More »