Mørketidstrimmen 2022

By | november 20, 2022

Pioner Ski arrangerer mørketidstrimmen hvert år mellom 23. november og 22 januar. Dette er i perioden med mørketid i området vårt. Selv om det er mørkt er det fortsatt kjempefint å bevege seg i naturen. I år er det foreløpig flott å gå på beina (lurt med brodder), og senere håper vi selvsagt at det skal bli godt skiføre.

Alle som har 15 turer eller flere er med i trekningen av 3 flax-lodd!

Som dere ser av bildene over, er det vannene frosset til, og en kan akkurat nå gå tørrskodd over alt! Det er også gode forhold for å gå på skøyter (på eget ansvar – da vi ikke kan garantere istykkelsen over alt). Det er lurt å ta med is-brodder!!

Da er det bare å ta på seg gode sko – og gode klær – og komme seg ut på tur 🙂

Lysløypa er lyssatt helt frem til kl. 21.00!