Get Adobe Flash player

Monthly Archives: desember 2012

God jul og godt nytt år!

Vi i IL Pioner Ski ønsker alle våre medlemmer og aktive brukere av anlegget i Finnfjordmarka ei riktig god jul og et godt og aktivt 2013!

Våre løypekjørere tar ikke juleferie. Det legges ut informasjon om løypejøring og -forhold kontinuerlig her på hjemmesiden. La oss håpe på masse snø og enda bedre forhold!

Kl.11.00 lørdag 22.12.: Lysløypa kjørt opp fra stadion, opp til Griseberget og inn, men ikke fra Griseberget og ned forbi Pionerbanen.

Kl. 11.30 julaften: Lysløypa kjørt til lavvokrysset og ned ved Pionerbanen. Dvs hele 2 km også. Gode forhold, men kan forekomme noe sand og småstein innenfor Badeveien.

2.juledag: Gode forhold i lysløypa med det lille snøfallet vi har hatt siste døgnet, men fortsatt harde løyper rundt Mevatnet. Det er forøvrig flotte forhold for å gå på føttene i marka.

Fredag 28.des kl. 10.40: Endelig snø! Løypene kjøres nå i denne stund. Det er kjørt en runde rundt Mevatnet og satt spor der det er mulig å sette spor. OBS! Ved den bratte nedkjøringa etter lavvokrysset, der er det en stor issvull som er skummel!!!  Kl. 13.30: 10 km er også kjørt, men det er ikke satt klassisk spor.

Lørdag 29.des kl. 14.00: Nå er Mevatnrunden kjørt. De fleste issvullene er fjernet og salta. Vi oppfordrer allikevel til forsiktighet!

Søndag 30.des kl. 12.00: Mevatnrunden er nå kjørt.

Adventskalenderen 2012

Siste trekning av årets adventskalender er nå publisert!

Vi gratulerer vinnerne og ønsker alle sammen en riktig god jul!

 

 På nettsiden vår kan du ta en titt på resultat av trekningen.  Trykk her…

Juleferie for aktive og trenere!

Etter en høst med mange flotte treningsøkter og god innsats fra både de aktive og trenerne har vi tatt juleferie fra den organiserte treninga, men oppfordrer alle til å drive egentrening i juleferien.  

Den 30.des er vi invitert med på testrenn med Senja Ski. Hvor og når vet vi ikke enda, men informasjon kommer etter hvert her på siden.

Med det ønskes alle ei riktig god jul!

 

Skirenn på Bardufoss 15.desember

Det ble 18 Pionerløpere som stilte til start på Rustadhøgda lørdag. Mange gode prestasjoner i årets første skirenn hvor temperaturen ble atskillig mildere enn vi antok. Gratulerer med seier til Ingrid i 13 årsklassen!

 

Utstyr og ernæring
Arkiv