God jul og godt nytt år!

By | januar 3, 2013

Vi i IL Pioner Ski ønsker alle våre medlemmer og aktive brukere av anlegget i Finnfjordmarka ei riktig god jul og et godt og aktivt 2013!

Våre løypekjørere tar ikke juleferie. Det legges ut informasjon om løypejøring og -forhold kontinuerlig her på hjemmesiden. La oss håpe på masse snø og enda bedre forhold!

Kl.11.00 lørdag 22.12.: Lysløypa kjørt opp fra stadion, opp til Griseberget og inn, men ikke fra Griseberget og ned forbi Pionerbanen.

Kl. 11.30 julaften: Lysløypa kjørt til lavvokrysset og ned ved Pionerbanen. Dvs hele 2 km også. Gode forhold, men kan forekomme noe sand og småstein innenfor Badeveien.

2.juledag: Gode forhold i lysløypa med det lille snøfallet vi har hatt siste døgnet, men fortsatt harde løyper rundt Mevatnet. Det er forøvrig flotte forhold for å gå på føttene i marka.

Fredag 28.des kl. 10.40: Endelig snø! Løypene kjøres nå i denne stund. Det er kjørt en runde rundt Mevatnet og satt spor der det er mulig å sette spor. OBS! Ved den bratte nedkjøringa etter lavvokrysset, der er det en stor issvull som er skummel!!!  Kl. 13.30: 10 km er også kjørt, men det er ikke satt klassisk spor.

Lørdag 29.des kl. 14.00: Nå er Mevatnrunden kjørt. De fleste issvullene er fjernet og salta. Vi oppfordrer allikevel til forsiktighet!

Søndag 30.des kl. 12.00: Mevatnrunden er nå kjørt.