Sonemesterskapet i Bardu SØNDAG 16. februar

By | februar 16, 2014

Hurra for kjempegod innsats i årets sonemesterskap i individuell start klassisk og klassisk sprintstafett for 2-mannslag. Gratulerer alle sammen! Alle våre deltagere i de urangerte klassene mellom 8-10 år leverte solide individuelle renn og en skikkelig god innsats under stafetten. Dette er en gjeng vi kan være stolte av.

Blant gutta i de rangerte klassene hadde vi flere 4. plasser og pallplass med  2. plass på Geir-Henning i veteranklassen. 3. plass på Viljar og Simen i stafetten hvor gutta i 16 årsklassen konkurrerte med juniorer og seniorer. Veldig bra!

Martine var helgas mestvinnende og gratuleres med sonemesterskap i både individuelt og stafett! Martine delte seieren i stafetten med storesøster Marlene som tok 3. plassen i sin klasse i det individuelle rennet. I tillegg tok Yngvill en veldig flott 2. plass og Marie en finfin 3. plass. Marie og Yngvill tok også 2.plassen på stafetten jenter 13-16 år. Dette er Girl Power!!

En takk for innsatsen til Ingeborg, Eivind og Magne som var med som gjesteløpere på Pionerlag. Takk også til Marianne fra Bardu som gjorde en kjempeinnsats i lag med Brage på stafetten i 8-10 årsklassen.