Pioner Ski får 450 000 kr i støtte fra Samfunnsløftet 

By | mars 22, 2023

Midlene på 450 000 kroner fra Sparebanken Nord-Norge var øremerket til opparbeidelsen av løypetrasé fra Reinelv i Sørreisa kommune helt frem til Finnsnes sentrum i Senja kommune. Dette var en forutsetning for at Reistadløpet får arrangere finaleløpet i Ski Classics de neste tre årene. Dette blir en av de største internasjonale idrettsarrangementene noensinne arrangert i Midt-Troms, og vil i sin helhet blir TV-overført på NRK. I tillegg til mange andre land. 

Les om dette på folkebladet:

Folk på Finnsnes kan nå også ta på seg skiene ved Torget – og ha tilgang på preparerte løyper. Kanskje blir Finnsnes også kjent som Skibyen Finnsnes?

For Pioner Ski er dette kjernen av de verdiene idrettslaget jobber for å oppnå: Skiglede for alle – på alle nivå. Det legges ned utallige dugnadstimer for å tilrettelegge all aktivitet, men støtten fra Samfunnsløftet og andre sponsorer er helt nødvendig for jobben til Pioner Ski.